середа, 16 квітня 2014 р.

Другий раунд - нове життя!!!


Нарешті розпочався другий раунд Всеукраїнського конкурсу "Сучасний бібліотекар - 2" і в Кіровоградській області. Як тренер я з нетерпінням чекала цього дня майже два тижні. І от після сьогоднішньої зустрічі зі своїми "сучасними", а вони в мене просто супер, захотілося поділитися з усім світом пережитими емоціями, які вони мені подарували.


Що це за люди "Кіровоградські сучасні"? Двома словами це - моя гордість! Можу відверто сказати, що це щирі, відкриті, креативні і дуже позитивні люди. Із 23-х учасників до другого раунду потрапили 22 бібліотекаря, а це свідчить про те, що вони дійсно варті фіналу і готові боротися до кінця.
В першому раунді було не просто і навіть деколи складно не тільки МОЇМ сучасним, а й мені тренеру. Інколи було таке враження, що ось-ось і вони опустять руки, але МОЇ сучасні не здалися і впевненими кроками дійшли до другого етапу. А тут вже, я впевнена, вони впораються з усіма складнощами, яким би напруженим не був наш графік роботи, і якою б складною не була програма курсу. 
Сьогодні ми розібрали програму, за якою будемо жити ще 5 шалених тижнів. І знову невелика, а інколи й зовсім не маленька паніка в тих очах, але то палаючі оченята, які прагнуть нових знань, нових емоцій. 
Для мене головна задача - підтримати той вогник очікуваннями кожного учасника, щоб жоден не "згас" від нових знань.
З нетерпінням чекаю на наші заняття, бо полюбила я кожного бібліотекаря і вони дійсно стали МОЇМИ СУЧАСНИМИ, незалежно від статі, віку чи бібліотеки. Як тренер, я готова й далі вкладати часточку своєї душі, енергії і любові в кожного свого учасника. Обіцяю зробити все, щоб ви, МОЇ сучасні, запам'ятали кожну мить з цих п'яти тижнів драйву, запалу та інновацій.

З любов'ю, ваш тренер

14 коментарів :

  1. Вітання Сучасним!!! Вірю, що вам все вдасться!!! А ще з ТАКИМ тренером....!!!! Успіху вам, терпіння і жаги до нових знань!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Альоночко, дякую за підтримку, вона нам зараз вкрай необхідна)))

      Видалити
  2. Дякуємо, наш любий тренер. Перший раунд пролетів непомітно і ми з очікуванням зачаїлись перед незвіданим, новим та цікавим. А найголовніше, що ми майже всі пройшли далі і наш згуртований колектив чекає нових викликів та перепон. Дякую всім учасникам за час проведений разом. З вами дійсно класно!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олександре, другий раунд пролетить ще швидше - фінальну стрічку вже видно))) А колектив у нас дійсно класний)) Так тримати!!!

      Видалити
  3. Так, у нас Кіровоградських Сучасних було все супер, а все тому, що наш тренер - самий КРАЩИЙ! Ми її любими)))

    ВідповістиВидалити
  4. Добрий день шановні колеги.Вас вітають Сучасні бібліотекарі Полтави.Щиро раді за Вас та бажаємо Вам успіхів , натхнення та ще більше творчих здобутків. Україна сучасна та єдина країна!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Людмило, дуже вдячні Вам за побажання! Та від себе хочу побажати Вам перемоги в нашому конкурсі!!!

      Видалити
  5. Лариса Сидоренко24 квітня 2014 р. о 22:59

    Миколаїв вітає Кіровоградських Сучасних та бажає цікавої та плідної, творчої та професійної праці з Супер-тренером Галочкою!!! Вона просто ПРЕЧУДОВА!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ларисо, дякую! Миколаївським Сучасним привіт від Кіровоградських))))

      Видалити
  6. Як класно - читаю коментарі і розумію, що в Кіровограді дійсно найсуперовіші бібліотекарі, а ще - що Кіровоград об'єднує всю Україну! )))))))

    ВідповістиВидалити
  7. Бажаю всім учасникам "Сучасного" та нашому професійному тренеру Галині міцного здоровя, приємного спілкування, професійного розвитку, успіху та натхнення !!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталю! Працювати з Кіровоградськими сучасними справжнє задоволення)))

      Видалити

Прокоментуйте публікацію інакше вкушу